Ierusalim, Israel

Circuit Israel | 18 - 23 OCT. 2018

de la
€ 649 / pers
Confort
Loc plecareBucuresti
Tip transport Avion
Tip masaDemipensiune
Nr. nopti:5 nopti

Descriere

 PE URMELE MÂNTUITORULUI ÎN ȚARA SFÂNTĂ        

18 - 23 Octombrie 2018

TOATE TAXELE INCLUSE!

 •  Vei avea parte de o dubla experienta, atat spirituala cat si culturala. Vizita in Israel este un prilej de a te reculege  si de a face cunostinta cu istoria spiritualitatii noastre, dar si de a explora marile culturi ale lumii.

   Vei experimenta trairi unice!

   Vei avea parte de un circuit complex. Vei vizita cele mai importante si renumite orase, dar si cele mai cunoscute obiective turistice si religioase din Israel: Tel Aviv, Haifa (Gradinile Bahai), Cana Galileei, Capernaum, Masada, vizita la Marea Moarta, Bethleem, Nazaret, Ierusalim (Via Dolorosa, Golgota, Mormantul Sfant, Zidul Plangerii) etc.

   Vei fi cazat doar la hoteluri, atent selectionate, de 4* cu demipensiune!

   Vei avea incluse in tarif  intrarile de  la toate obiectivele turistice mentionate in program, dar iti vei putea alege pe parcursul circuitului si excursii optioanle la tarife foarte bune.

   Vei fi insotit , inca de la aeroport si pe tot parcursul circuitului, de un reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism (insotitor de grup), care va avea grija ca toti turistii sa aiba parte de un circuit cat mai placut.

   Vei afla toate informatiile de la un ghid specializat, vorbitor de limba romana, care iti va prezenta in detaliu obiectivele vizitate.

   Vei putea explora obiectivele turistice confortabil, datorita sistemului audio pus la dispozitie.

   Vei primi bonus din partea Filadelfia Turism urcarea la muntele Tabor si vizita la Muzeul Holocaustului!

 

Ziua 1: Întalnire la Aeroportul Internațional “Henri Coanda” (Otopeni) la ora 03:00 cu reprezentantul agenției Filadelfia Turism. Zbor spre Tel Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către  ghidul român care va însoți grupul pe tot parcursul pelerinajului. 

Începem itinerarul cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv și al orașului Jaffa care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiștilor,  după care urcăm până în orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate. Continuăm vizita cu un popas în vechea cetate Cezareea .

 

 Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea transformării apei în vin. Apoi, facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) și o vizită opțională la Muzeul Nazaretului. Cazare la hotel de  4* în Nazaret/Tiberias.

 

Ziua 2: Micul dejun. Urcăm pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbării la față” și continuăm cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline.  Mergem la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei și opțional un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”.  Cina si cazare in hotel 4* in Nazareth/Tiberias.

 

Ziua 3: Micul dejun.Opțional putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ,,Caprice” din Tiberias. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită opțională la celebra fortăreață Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertății evreilor, fortăreața mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură ce înfrumusețează vechile băi încălzite, precum și frescele și mozaicurile antice. Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) și cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. În continuare, ne  îndreptăm spre renumita staţiune Qalya, pentru a face baie în Marea Moartă. Apoi, vom intra în cel mai vechi oraș din lume, Ierihon, cu o scurtă oprire la Dudul lui Zacheu, și popas la Muntele Carantania, locul în care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit.   Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

Ziua 4: Micul dejun. Vizităm Bethleemul – Biserica Nașterii Domnului cu peștera locului de origine. Continuăm cu vizita la Câmpul Păstorilor.  Timp liber la cumpărături. Vizităm  Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster, iar apoi coborâm spre Biserica Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani cu Biserica Națiunilor și Peștera Ghetsimani. Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*.

 

Ziua 5: Micul dejun. Începem ziua cu parcurgerea pe jos a Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intrăm în Cetatea Sfântă pe poarta Leilor, unde vom vizita Scăldătoarea Betezda. Vizităm Sfântul Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii. Continuăm vizita cu Grădina Mormantului GOL. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină şi a coborârii. Zidul Plângerii Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

Ziua 6: Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitățile de plecare ne vom îmbarca pe cursa WIZZ AIR W6 3256 cu decolare la ora 09:40 și sosire la aeroport , ora 12:25.

Facilitati

VA PUTEM OFERI SI URMATOARELE FACILITATI:

 • Excursii optionale


VA RECOMANDAM EXCURSIILE OPTIONALE CU PLATA DIN ROMANIA (deoarece sunt mult mai rentabile)

 •  Masada (25 eur/pers)
 •  Plimbare cu barca pe Marea Tiberiadei si masa cu ’’Pestele Sfantului Petru’’ (30 eur/pers)

 
Atentie! Excursiile optionale achitate in Israel se majoreaza cu 5 euro/excursie.


ORARUL DE ZBOR: 

TUR: W6 3257   OTP 06:00 -> TLV  08:40               

RETUR:  W6 3258   TLV 09:30 -> OTP  12:25

Conditiile ofertei

TARIFUL INCLUDE:
- Biletul de avion Bucuresti - Tel Aviv - Bucuresti - cu compania aeriana WIZZ AIR
- Taxe aeroport - obligatorii (145 eur/ pers)
- Cazarea: 5 nopti la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)
- Intrarea la toate obiectivele turistice mentionate în program.
- Ghid vorbitor de limba romana
- Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoțitor de grup
- Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului


BONUS: Urcarea la muntele Tabor și la Muzeul Holocasutului
Tariful nu include:

- Bacsis ,,TIPs” Pentru sofer si ghid - obligatoriu (30 eur/pers) - se achita in aeroport in ziua plecarii
- Supliment cameră single (200 eur/pers)
- Asigurarea storno și asigurarea medicală
- Inchiriere casti sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) - obligatorii - se achita in aeroport in ziua plecarii

Orientul Mijlociu - Israel

Pelerinaj in Tara Sfanta

Dorobantu Dumitru

"Multumim pentru profesionalimul de care ati dat dovada pe timpul „ Pelerinajului in ...
Vezi mai mult
Orientul Mijlociu - Israel

Excursie superba

Jugaru Liviu Emil

"Cei trei muschetari" de la Brasov iti multumesc pentru excursia superba in care ne-ai...
Vezi mai mult
Orientul Mijlociu - Israel

Sejur emotionant

Domocos Maria

”Am fost in turneu in Israel cu agentia Filadelfia Turism, in perioada 10-15 mai 2018. A f...
Vezi mai mult

Lista de preturi

Valabil din data de : 26/03/2018 pana in 18/10/2018

Personalizeaza-ti oferta!

 • Camera
 • Perioada
 • Categorie Camera
 • Servicii
 • Pret / camera
Camera Perioada Categorie Camera Servicii Pret / camera  
Double Room Thu, 18 - Tue, 23 Oct, 2018 Standard room   € 1.298  / 5 nopti /cam SOLICITA OFERTA

Produse similare din Israel