Ierusalim, Israel

Israel + Iordania 27 Feb. - 7 Mar. CU GRUPUL SPERANTA

de la
€ 1.295 / pers
Confort
Loc plecareBucuresti
Tip transport Avion
Tip masaDemipensiune
Nr. nopti:8 nopti

Descriere

PE URMELE MÂNTUITORULUI
ÎN ȚARA SFÂNTĂ

ISRAEL + IORDANIA       

27 Februarie - 7 martie 2019

 

TOATE TAXELE INCLUSE!

 •  Vei avea parte de o dubla experienta, atat spirituala cat si culturala. Vizita in Israel este un prilej de a te reculege  si de a face cunostinta cu istoria spiritualitatii noastre, dar si de a explora marile culturi ale lumii.

   Vei experimenta trairi unice!

   Vei avea parte de un circuit complex. Vei vizita cele mai importante si renumite orase, dar si cele mai cunoscute obiective turistice si religioase din Israel: Tel Aviv, Haifa (Gradinile Bahai), Cana Galileei, Capernaum, Masada, vizita la Marea Moarta, Bethleem, Nazaret, Ierusalim (Via Dolorosa, Golgota, Mormantul Sfant, Zidul Plangerii) etc.

   Vei fi cazat doar la hoteluri, atent selectionate, de 4* cu demipensiune!

   Vei avea incluse in tarif  intrarile de  la toate obiectivele turistice mentionate in program, dar iti vei putea alege pe parcursul circuitului si excursii optioanle la tarife foarte bune.

   Vei fi insotit , inca de la aeroport si pe tot parcursul circuitului, de un reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism (insotitor de grup), care va avea grija ca toti turistii sa aiba parte de un circuit cat mai placut.

   Vei afla toate informatiile de la un ghid specializat, vorbitor de limba romana, care iti va prezenta in detaliu obiectivele vizitate.

   Vei putea explora obiectivele turistice confortabil, datorita sistemului audio pus la dispozitie.

   Vei primi bonus din partea Filadelfia Turism urcarea la muntele Tabor si vizita la Muzeul Holocaustului!

 

 

Ziua 1  (26/27 februarie, marti/miercuri): Întâlnire la Aeroportul Internațional “Henri Coandă” (Bucureşti) în data de 26 februarie 2019 la ora 22:00 cu reprezentantul agenției Filadelfia Turism. Zbor spre Amman. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către  ghidul român care va însoți grupul pe tot parcursul pelerinajului. Transfer spre  hotelul din cazare Hotel Amman pentru o scurta odihnă.

 

Ziua 2  ( 27miercuri) : Mic dejun, apoi mergem de-a lungul Văii Iordanului spre Mt Nebo ,de unde a văzut Moise Țara Promisă și este îngropat. Vizităm Madaba  pentru a vedea mozaicul antic al Ierusalimului. Cină și cazare hotelul din Petra.

 

Ziua 3 (28 februarie, joi): Mic dejun. Ne vom bucura de o zi întreagă pentru a explora "orașul roz"  Petra, care, din anul 300 î.Hr., a fost locuit de Nabateeni.  Vom vedea Trezoreria, sculptată în piatra roz și continuați de-a lungul Teatrului Roman, Mormântul Corintean și Mormântul Palatului până la drumul roman. Dacă timpul permite, urcam la înălțimea Deir sau la mănăstire. Tranfer spre Israel pentru formalitățile vamale. Cină și cazare hotelul din Betlehem. (480 km Petra – Betlehem)

 

Ziua 4 (1 martie, vineri). Mic dejun. Ne vom deplasa spre Ierusalim,  unde începem cu vizita pe Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster, iar apoi coborâm spre Biserica Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani cu Biserica Națiunilor și Peștera Ghetsimani. Ultimul obiectiv al acestei zile va fi Zidul Plangerii. .  Cină și cazare în Betleem la hotel.

 

Ziua 5 (2 martie, sambata): Pregătiți spiritual vom începe să parcurgem pe jos Via-Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Isus de pe Drumul Crucii. Daca vom primii permisiune vom incerca sa urcam pe Muntele Templului “Dome of the Rock”cel mai sacru loc pentru evrei dar si musulmani in Ierusalim. Ne vom indrepta spre Grădina Mormântului din Ierusalim unde vom lua “Cina Domnului” însoțită de un timp de închinare, meditaţie şi rugăciune. Cină și cazare în Betleem la hotel.

 

Ziua 6 (3 martie, sambata): Micul dejun. Urmează vizitarea Betleemului - Biserica Nașterii. Domnului ,cu peștera locului de origine şi Câmpia Păstorilor. Vom urca pe Muntele Herodion, una dintre fortăreţele unice ale lui Irod, unde vom avea un timp de meditaţie.  Cină și cazare în Betlehem la hotel.

 

Ziua 7 (4 martie, duminica): Micul dejun.. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită  la celebra fortăreață Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertății evreilor, fortăreața mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură ce înfrumusețează vechile băi încălzite, precum și frescele și mozaicurile antice. Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) și cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. Timp liber Marea Morata ( aprox 2 h). Cină și cazare in Nazareth la hotel de 4*.

 

Ziua 8 (5 martie, luni): Micul dejun. Urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline.  Vom continua a urca spre cel mai nordic oras al Israelului Tel Dan, unde vom vizita Parcul National Tel Dan. Apoi continuam cu vizita la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei unde vom avea partasie impreuna. Apoi vom servi un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”.  Cina si cazare in hotel 4*  la Nazaret.

 

Ziua 9 (6 martie): Mic dejun. O ultimă relaxare la Marea Moartă. Începem transferul spre aeroport cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv și al orașului Jaffa care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiștilor,  după care urcăm până în orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate. Continuăm vizita cu un popas în vechea cetate Cezareea . Mergem mai departe spre spre Aeroportul din Tel-Aviv unde autoritățile israeliene cer ca pasagerii să ajungă cu 3 ore înaintea decolării, care are loc la ora 00:30. Aterizarea în Bucureşti va avea loc la orele 03:25.

 


 

ORARUL DE ZBOR:

TUR: RO 155 27 FEBRUARIE OTP 00:30 - AMM 03:10               

RETUR:  RO 154 7 MARTIE TLV 00:30 - OTP 03:25

 


 

TARIFUL  INCLUDE:

 • Biletul de avion OTP - TLV - OTP - cu compania aeriană TAROM
 •  Taxe aeroport -  (145 €/ pers)
 • Cazarea: 8  nopţi la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)
 • Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program.
 • Ghid vorbitor de limbă română
 • Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoțitor de grup
 • Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului
 • Închiriere căști  sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 / pers) - obligatorii - se achită în aeroport în ziua plecării

 


BONUS: Urcarea la muntele Tabor  și la Muzeul Holocasutului

 

TARIFUL NU INCLUDE:

 •  Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid - obligatoriu (35 /pers) - se achită în aeroport în ziua plecării
 •  Supliment cameră single - 390 €
 •  Asigurarea storno și asigurarea medicală

 


 

 

OBSERVAŢII:

Agentia tour operatoare poate schimba ordinea programului pe zile sau înlocui unele obiective din motive de securitate în funcție de programul festivităților și posibilităților de participare.

De asemenea, programul pe zile - ordinea vizitelor - poate fi modificat, cu păstrarea integrală a vizitelor menţionate în program.

Orele plecare/sosire, pot suferi modificări nesemnificative.

Ordinea cazării va în funcție de confirmarea disponibilității la hoteluri conform ofertei. Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Israel și Palestina.

Documentele necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii şi asigurare medicală.

Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu. Agenţia Filadelfia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii, ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea în Israel şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statul israelian.

În preţul biletului de avion este inclus transportul bagajelor,atât la dus cât şi la întors (kg suplimentare se plătesc conform tarifelor stabilite de companiile de zbor, min 10 euro/kg). Bagajul de cală (1 buc.) maxim 20 kg/persoană, bagajul de mână maxim 10 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite), dimensiunea bagajului de mână nu trebuie să depășească 55x40x23 cm

Categoria hotelurilor este cea atribuită de autorităţile locale.

Shekelul nou este moneda oficială a statului Israel şi (împreuna cu dinarul iordanian) al statului Palestinian. Un shekel nou valorează 100 de agorot noi.

Recomandăm sa aveţi la dumneavoastră DOLARI AMERICANI.

Conditiile ofertei

TARIFUL INCLUDE:
- Biletul de avion OTP - TLV - OTP - cu compania aeriană TAROM
- Taxe aeroport - (145 €/ pers)
- Cazarea: 8 nopţi la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)
- Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program.
- Ghid vorbitor de limbă română
- Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoțitor de grup
- Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului
- Închiriere căști sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 €/ pers) - obligatorii - se achită în aeroport în ziua plecării


BONUS: Urcarea la muntele Tabor și la Muzeul Holocasutului

Tariful nu include:
- Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid - obligatoriu (35 €/pers) - se achită în aeroport în ziua plecării
- Supliment cameră single - 390 €
- Asigurarea storno și asigurarea medicală

Orientul Mijlociu - Israel

Pelerinaj in Tara Sfanta

Dorobantu Dumitru

"Multumim pentru profesionalimul de care ati dat dovada pe timpul „ Pelerinajului in ...
Vezi mai mult
Orientul Mijlociu - Israel

Excursie superba

Jugaru Liviu Emil

"Cei trei muschetari" de la Brasov iti multumesc pentru excursia superba in care ne-ai...
Vezi mai mult
Orientul Mijlociu - Israel

Sejur emotionant

Domocos Maria

”Am fost in turneu in Israel cu agentia Filadelfia Turism, in perioada 10-15 mai 2018. A f...
Vezi mai mult

Lista de preturi

Valabil din data de : 01/09/2018 pana in 22/02/2019

Personalizeaza-ti oferta!

 • Camera
 • Perioada
 • Categorie Camera
 • Servicii
 • Pret / camera
Camera Perioada Categorie Camera Servicii Pret / camera  
Double Room Wed, 27 Feb - Thu, 07 Mar, 2019 Standard room   € 2.590  / 8 nopti /cam SOLICITA OFERTA

Produse similare din Israel