Ierusalim, Israel

Israel 7 - 14 Mar. 2019 - CU GRUPUL SPERANTA

de la
€ 1.245 / pers
Confort
Loc plecareBucuresti
Tip transport Avion
Tip masaDemipensiune
Nr. nopti:7 nopti

Descriere

PE URMELE MÂNTUITORULUI

ÎN ȚARA SFÂNTĂ       

7 martie - 14 martie 2019

 

TOATE TAXELE INCLUSE!

 •  Vei avea parte de o dubla experienta, atat spirituala cat si culturala. Vizita in Israel este un prilej de a te reculege  si de a face cunostinta cu istoria spiritualitatii noastre, dar si de a explora marile culturi ale lumii.

   Vei experimenta trairi unice!

   Vei avea parte de un circuit complex. Vei vizita cele mai importante si renumite orase, dar si cele mai cunoscute obiective turistice si religioase din Israel: Tel Aviv, Haifa (Gradinile Bahai), Cana Galileei, Capernaum, Masada, vizita la Marea Moarta, Bethleem, Nazaret, Ierusalim (Via Dolorosa, Golgota, Mormantul Sfant, Zidul Plangerii) etc.

   Vei fi cazat doar la hoteluri, atent selectionate, de 4* cu demipensiune!

   Vei avea incluse in tarif  intrarile de  la toate obiectivele turistice mentionate in program, dar iti vei putea alege pe parcursul circuitului si excursii optioanle la tarife foarte bune.

   Vei fi insotit , inca de la aeroport si pe tot parcursul circuitului, de un reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism (insotitor de grup), care va avea grija ca toti turistii sa aiba parte de un circuit cat mai placut.

   Vei afla toate informatiile de la un ghid specializat, vorbitor de limba romana, care iti va prezenta in detaliu obiectivele vizitate.

   Vei putea explora obiectivele turistice confortabil, datorita sistemului audio pus la dispozitie.

   Vei primi bonus din partea Filadelfia Turism urcarea la muntele Tabor si vizita la Muzeul Holocaustului!

 

Ziua 1 (7 martie): Întâlnire la Aeroportul Internațional “Henri Coandă” (Bucureşti) în data de 7 martie 2019 la ora 13:00 cu reprezentantul agenției Filadelfia Turism. Zbor spre Tel Aviv.  Sosire Israel ora 19:00. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către  ghidul român care va însoți grupul pe tot parcursul pelerinajului. Cină și cazare în Betleem .

 

Ziua 2 (8 martie): Micul dejun. . Ne vom deplasa mai apoi spre Muntele Înălţării în drum spre Grădina Ghetsimani pe Muntele Măslinilor, unde vom avea un timp de meditaţie și rugăciune. Pregătiți spiritual vom începe să parcurgem pe jos Via-Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Isus de pe Drumul Crucii. Vom vizita în drum și scăldătoarea Betesda care este în apropiere, iar apoi vom lua prânzul în bazarul Ierusalimului. În final vom ajunge la Golgota (Biserica Mormântului), iar mai apoi vom căuta Grădina Mormântului, unde vom lua Cina Domnului însoțită de un timp de închinare, meditaţie şi rugăciune. Ultimul obiectiv al acestei zile va fi Zidul Plangerii .Cină și cazare în Betleem la hotel .Micul dejun.

 

Ziua 3 (9 martie):  Ne vom îndrepta spre Betlehem.  Apoi vom urca pe Muntele Herodion, una dintre fortăreţele unice ale lui Irod, unde vom avea un timp de meditaţie.  Urmează vizitarea Betleemului - Biserica Nașterii Domnului ,cu peștera locului de origine şi Câmpia PăstorilorCină și cazare în Betleem la hotel .

 

Ziua 4 (10 martie): Micul dejun.  Vom începe ziua cu un program opțional pentru cei ce au nevoie de un “shopping teraphy” în bazarul din Ierusalim, dar vom oferi și ca varianta pentru alții să viziteze tunelurile Ierusalimului, sau Yad Vashem, Muzeul Holocaustului. Ne vom reîntâlni pentru cină și apoi o întâlnire de grup într-o sală a hotelului. Cină și cazare în Nazaret la hotel .

 

Ziua 5 (11 martie):Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea transformării apei în vin. Apoi, facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) și o vizită la Muzeul Nazaretului. Cazare la hotel de  4* în Nazaret/Tiberias.

 

Ziua 6 (12 martie): Micul dejun. Urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline.  Vom continua a urca spre cel mai nordic oras al Israelului Tel Dan, unde vom vizita Parcul National Tel Dan. Apoi continuam cu vizita la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei unde vom avea partasie impreuna. Apoi vom servi un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”.  Cina si cazare in hotel 4*  la  Marea Moarta.

 

Ziua 7 (13 martie): Micul dejun.. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită  la celebra fortăreață Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertății evreilor, fortăreața mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură ce înfrumusețează vechile băi încălzite, precum și frescele și mozaicurile antice. Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) și cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. . Apoi, vom intra în cel mai vechi oraș din lume, Ierihon, cu o scurtă oprire la Dudul lui Zacheu, și popas la Muntele Carantania, locul în care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit.   Cină și cazare la Marea Moarta la hotel de 4*.

 

Ziua 8 (14 martie): Mic dejun. O ultimă relaxare la Marea Moartă. Începem transferul spre aeroport cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv și al orașului Jaffa care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiștilor,  după care urcăm până în orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate. Continuăm vizita cu un popas în vechea cetate Cezareea . Mergem mai departe spre spre Aeroportul din Tel-Aviv unde autoritățile israeliene cer ca pasagerii să ajungă cu 3 ore înaintea decolării, care are loc la ora 20:05. Aterizarea în Bucureşti va avea loc la orele 22:50.

 

Vezi imagini video din Pelerinajele in Tara Sfanta organizate de Filadelfia Turism!

 


ORARUL DE ZBOR: 

TUR: RO 155 7 MARTIE OTP 16:25 - TLV 19:00               

RETUR:  RO 154 14 MARTIE TLV 20:05 - OTP 22:50

 


 

 TARIFUL  INCLUDE:

 • Biletul de avion OTP - TLV - OTP - cu compania aeriană TAROM
 •  Taxe aeroport -  (145 €/ pers)
 • Cazarea: 7  nopţi la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)
 • Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program.
 • Ghid vorbitor de limbă română
 • Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoțitor de grup
 • Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului
 • Închiriere căști  sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 / pers) - obligatorii - se achită în aeroport în ziua plecării

 


BONUS: Urcarea la muntele Tabor  și la Muzeul Holocasutului

 

TARIFUL NU INCLUDE:

 •  Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid - obligatoriu (35 /pers) - se achită în aeroport în ziua plecării
 •  Supliment cameră single - 299 €
 •  Asigurarea storno și asigurarea medicală
 • Excursiile optionale

 


 

OBSERVAŢII:

Agentia tour operatoare poate schimba ordinea programului pe zile sau înlocui unele obiective din motive de securitate în funcție de programul festivităților și posibilităților de participare.

De asemenea, programul pe zile - ordinea vizitelor - poate fi modificat, cu păstrarea integrală a vizitelor menţionate în program.

Orele plecare/sosire, pot suferi modificări nesemnificative.

Ordinea cazării va în funcție de confirmarea disponibilității la hoteluri conform ofertei. Categoria hotelurilor este cea oficială pentru Israel și Palestina.

Documentele necesare călătoriei: paşaport valabil cel puţin 6 luni de la data întoarcerii şi asigurare medicală.

Agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontieră de a primi turistul pe teritoriul propriu, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu. Agenţia Filadelfia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru astfel de situaţii, ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îşi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea în Israel şi de aceea este obligat să informeze agenţia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara graniţelor României, precum şi asupra oricărei tangenţe pe care o are cu statul israelian.

În preţul biletului de avion este inclus transportul bagajelor,atât la dus cât şi la întors (kg suplimentare se plătesc conform tarifelor stabilite de companiile de zbor, min 10 euro/kg). Bagajul de cală (1 buc.) maxim 20 kg/persoană, bagajul de mână maxim 10 kg/pers. (fără lichide, cosmetice, obiecte tăioase sau ascuţite), dimensiunea bagajului de mână nu trebuie să depășească 55x40x23 cm

Categoria hotelurilor este cea atribuită de autorităţile locale.

Shekelul nou este moneda oficială a statului Israel şi (împreuna cu dinarul iordanian) al statului Palestinian. Un shekel nou valorează 100 de agorot noi.

Recomandăm sa aveţi la dumneavoastră DOLARI AMERICANI.

Conditiile ofertei

TARIFUL INCLUDE:
- Biletul de avion OTP - TLV - OTP - cu compania aeriană TAROM
- Taxe aeroport - (145 €/ pers)
- Cazarea: 7 nopţi la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)
- Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program.
- Ghid vorbitor de limbă română
- Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoțitor de grup
- Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului
- Închiriere căști sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 €/ pers) - obligatorii - se achită în aeroport în ziua plecării

BONUS: Urcarea la muntele Tabor și la Muzeul Holocasutului

Tariful nu include:
- Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid - obligatoriu (35 €/pers) - se achită în aeroport în ziua plecării
- Supliment cameră single - 299 €
- Asigurarea storno și asigurarea medicală
- Excursiile optionale

Orientul Mijlociu - Israel

Pelerinaj in Tara Sfanta

Dorobantu Dumitru

"Multumim pentru profesionalimul de care ati dat dovada pe timpul „ Pelerinajului in ...
Vezi mai mult
Orientul Mijlociu - Israel

Excursie superba

Jugaru Liviu Emil

"Cei trei muschetari" de la Brasov iti multumesc pentru excursia superba in care ne-ai...
Vezi mai mult
Orientul Mijlociu - Israel

Sejur emotionant

Domocos Maria

”Am fost in turneu in Israel cu agentia Filadelfia Turism, in perioada 10-15 mai 2018. A f...
Vezi mai mult

Lista de preturi

Valabil din data de : 01/09/2018 pana in 01/03/2019

Personalizeaza-ti oferta!

 • Camera
 • Perioada
 • Categorie Camera
 • Servicii
 • Pret / camera
Camera Perioada Categorie Camera Servicii Pret / camera  
Double Room Thu, 07 - Thu, 14 Mar, 2019 Standard room   € 2.490  / 7 nopti /cam SOLICITA OFERTA

Produse similare din Israel