TEL AVIV, Israel

ISRAEL si IORDANIA: 06-13 septembrie 2017

de la
€ 817 / pers
Confort
Loc plecareBucuresti
Tip transport Avion
Tip masaDemipensiune
Nr. nopti:7 nopti

Descriere

De ce sa alegeti un Pelerinaj alaturi de Filadelfia Turism?

 

 1. Am selectat  cu mare atentie printre cele mai bune hoteluri de 4* cu demipensiune pentru a garanta un conform ridicat turistilor nostri.
 2. GRATUIT! Vizita la Muzeul Holocaustului, urcarea pe Muntele Tabor si pe muntele Nebo.
 3. Insotitor de grup din partea Filadelfia Turism pe tot parcursul pelerinajului si ghid specializat, vorbitor de limba romana.  
 4. Toate intrarile de la obiectivele turistice mentionate in program sunt incluse in tarif
 5. Calatoria dureaza 8 zile si are un parcurs extrem de interesant si bogat. Incepe in capitala Iordaniei si se încheie în capitala Israelului, tinuturi incarcate de istorie si religie.

 

---

Ziua 1 (6 septembrie):  Zbor Bucuresti Amman cu compania Tarom. Sosire in Amman la ora 03:10.  Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către  ghidul român care va insoti grupul si va face transferul grupului la hotel. Cazare la hotel 4* in Amman.

 

Ziua 2 (7 septembrie):  Micul dejun.  Vizitam  Amman, capitala Iordaniei.  Vizităm locurile cele mai importante ale orasului.  Vizităm vechiul oras cu impunătoarea poartă de intrare (Hadrian), străzi, arce si coloane foarte bine păstrate. Vom vizita forumul oval, amfiteatrul,  Aleea Cardo, în linie dreaptă cu peste 200 de coloane în stil Doric si Ionic. Continuăm printre munti si văi adanci, ne îndreptăm spre Amman, capitala Regatului Hasemit al Iordaniei, numită în antichitate Philadelphia.  Cină si cazare Amman la hotel de 4*.

 

Ziua 3 : (8 septembrie): Micul dejun. După micul dejun vizităm extraordinara capitală a Nabateenilor - Petra , săpată în stâncă roz, redescoperită în anul 1812 după o cautare de circa 300 de ani, una dintre cele mai spectaculoase realizări ale umanitătii. Vom vedea defilee înguste, fatade săpate în stâncă, temple, morminte funerare. Ne vom opri în special pentru a vizita Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul. Petra a fost inclusă prin vot universal în anul 2007 în rândul noilor 7 minuni ale lumii antice si moderne. Petra cu comorile ei reprezintă cea mai cunoscută atractie turistică a Iordaniei. Se recomandă încăltăminte comodă pentru mers pe jos cca. 5 km. Urcăm pe Muntele Nebo, de unde Moise a văzut Tara promisă. Din acest loc avem o superbă vedere panoramică a Văii Râului Iordan, Ierihon, Marea Moarta, Muntii Iudeii. Apoi vom vizita ruinele Bisericii bizantine cu o pardoseală superbă de mozaic. Plecare spre Israel, traversam  Valea Iordanului la Podul Sheikului Hussein. Cină si cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

Ziua 4: (9 septembrie) Micul dejun. Apoi, vom intra în cel mai vechi oras din lume, Ierihon. Vizită la Dudul lui Zacheu, privire spre Carantania, locul în care a fos dus Isus de Duhul pentru a fi ispitit. O vizită optională a Muzeului cărtii- Qumran, unde s-au găsit manuscrisele de la Marea Moartă, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) si cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. (La cerere, ne putem îndrepta spre renumita statiune Qalya pentru a face baie în Marea Moartă)( Optional vizita la Masada).

Vizităm Bethleemul – Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine. Vizită la Capela Sf. Ecaterina, Campul Pastorilor. Continuăm pelerinajul cu drumul spre Betania, unde vom vizita Mormântul lui Lazăr. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, Grădina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor si Peștera Ghetsimani, Orasul lui David - optional. Cină si cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

Ziua 5 (10 septembrie):  Micul dejun. O zi în Ierusalim. Parcurgem pe jos  Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intrăm în Cetatea Sfântă pe poarta Leilor, unde vom vizita Scăldătoarea Betezda. Vizităm Sfântul Mormânt si/sau Grădina Mormântului Gol, Golgota, Piatra Ungerii. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină si a coborârii. Zidul Plângerii - avem posibilitatea să vedem, optional si tunelul zidului.  Muzeul Holocaustului Yad Vashem (excusie cadou!) unde 70% dintre exponate provin din România Cină si cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

Ziua 6 (11 septembrie):  Micul dejun.  Începem ziua devreme cu vizitarea locului întâlnirii Mariei cu Elizabeta, Biserica Vizitării, Ein Kerem, izvorul Mariei din Ein Kerem. Continuăm drumul până la Biserica Sf Ioan Botezătorul. Ne indreptam spre Nazareth, urmeaza vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare constructie romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif), vizita la Sinagoga Evreiasca - veche de peste 2000 ani. Urcăm pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbării la fată”. Cină si cazare în Tiberias la hotel de 4*.

 

Ziua 7 (12 septembrie):  Micul dejun . Continuam pelerinajul cu vizita la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Vizităm Thaba, locul înmultirii pâinilor si pestilor. O croazieră pe Marea Galileei si optional un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi pestele “Sfântului Petru”. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea “transformării apei în vin. Cazare la hotel de  4* în Tiberias.  

 

Ziua 8 (13 septembrie)  Micul dejun.  Urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline, BANIAS CEZAREEA LUI FILIPI. Vizitam orasul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate.  Urcăm pe Muntele Carmel si vom vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul. Tur panoramic al orasului Tel Aviv si Jaffa (în Biblie scris Yope) - vechi port, acum faimos cartier al artistilor, unde vizităm casa lui Simon Tăbăcaru si biserica Sf. Petru care comemorează invierea Tabitei. Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitătile de plecare ne vom imbarca pe cursa TAROM RO 154  sosire la aeroport Otopeni- Bucuresti, ora 03:15 in data de 14 septembrie 2017.

 


 

 

ORARUL DE ZBOR:

TUR: RO187  6 septembrie  OTP-AMM   00:30 - 03:10

RETUR: RO154  14 septembrie  TLV-OTP  00:30 - 03:15

Facilitati

VĂ PUTEM OFERI SI URMATOARELE FACILITĂTI:

 • Excursii optionale
 • Transfer din localitatea dvs. spre aeroport Otopeni si retur cu autocar/microbus modern , rapid si confortabil 
 • Bistrita, Cluj Napoca, Alba Iulia, Sibiu - 45 eur/pers
 • Brasov - 40 eur/pers
 • Ploiesti - 30 eur/pers

Notă! Transferul se efectueaza pentru un grup minim de 19 persoane. Tarifele de transport sunt valabile pentru un grup de 40 de pers. În cazul în care numarul de turisti este mai mic tarifele pot suferi modificări.


Conditiile ofertei

Tariful include:
- Biletul de avion BUH - AMM/TLV - BUH - compania aeriană TAROM
- Cazarea: 7  nopţi la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)
- Intrarea la toate obiectivele turistice incluse în program.
- Urcarea pe Muntele Tabor si pe Muntele Nebo (locul unde a murit Moise după ce i-a condus pe israeliti timp de 40 de ani prin desert)
- Ghid vorbitor de limbă română
- Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – însotitor de grup
- Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului

Tariful nu include:
- Bacsis TIPS pt sofer si ghid - 35 euro / persoana - OBLIGATORIU
- Taxe de aeroport - 145 euro / persoana
- Excursii optionale
- Supliment camera single 210 euro/persoana
- Taxa de iesire din Iordania - 15$/persoana - OBLIGATORIE
- Inchiriere casti - 10 euro / persoana - OBLIGATORII

BINE DE STIUT:

o Agentia tour operatoare poate schimba ordinea programului pe zile sau inlocui unele obiective din motive de securitate in functie de programul festivitailor si posibilitatilor de participare
o De asemenea, programul pe zile - ordinea vizitelor - poate fi modificat, cu păstrarea integrala a vizitelor mentionate în program.
o Orele plecare/sosire, pot suferi modificari nesemnificative.
o Ordinea cazarii va in functie de confirmarea disponibilitatii la hoteluri conform ofertei.
o Documentele necesare călătoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data întoarcerii si asigurare medicală.
o Agentia nu răspunde în cazul refuzului autoritătilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu, sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu. Agentia Filadelfia nu poate fi făcuta răspunzătoare pentru astfel de situatii, ce nu pot fi depistate anterior plecării. Turistul îsi asumă riscurile de a-i fi refuzată intrarea în Israel si de aceea este obligat să informeze agentia asupra oricărui incident petrecut vreodată în afara granitelor României, precum si asupra oricărei tangente pe care o are cu statul israelian.
o În pretul biletului de avion este inclus transportul bagajelor, în limita a 20 kg/pasager, atât la dus cât si la întors (kg suplimentare se plătesc conform tarifelor stabilite de companiile de zbor, min 10 euro/kg)
o Categoria hotelurilor este cea atribuită de autoritătile locale.
o Shekelul nou este moneda oficială a statului Israel si (împreuna cu dinarul iordanian) al statului Palestinian. Un shekel nou valorează 100 de agorot noi.
o Recomandăm sa aveti la dumneavoastră dolari americani.

Orientul Mijlociu - Israel

Excursie Israel

Tina

"Ne-am intors recent din excursia organizata de Filadelfia Turism in Israel (21-29 noi...
Vezi mai mult
Orientul Mijlociu - Israel

Pelerinaj in Tara Sfanta

Dorobantu Dumitru

"Multumim pentru profesionalimul de care ati dat dovada pe timpul „ Pelerinajului in ...
Vezi mai mult
Orientul Mijlociu - Israel

Excursie superba

Jugaru Liviu Emil

"Cei trei muschetari" de la Brasov iti multumesc pentru excursia superba in care ne-ai...
Vezi mai mult

Lista de preturi

Valabil din data de : 07/04/2017 pana in 03/09/2017

Personalizeaza-ti oferta!

 • Camera
 • Perioada
 • Categorie Camera
 • Servicii
 • Pret / camera
Camera Perioada Categorie Camera Servicii Pret / camera  
Double Room Wed, 06 - Wed, 13 Sep, 2017 Standard room   € 1.634  / 7 nopti /cam REZERVA