TEL AVIV, Israel

PELERINAJ ISRAEL: 24 FEB - 1 MAR 2018

de la
€ 485 / pers
Confort
Loc plecareCluj Napoca
Tip transport Avion
Tip masaDemipensiune
Nr. nopti:5 nopti

Descriere

 PE URMELE MÂNTUITORULUI ÎN ȚARA SFÂNTĂ        

24 februarie-1 martie 2018

 

 • Vei avea parte de o dubla experienta atat culturala cat si spirituala.
 • Vei avea parte de un circuit complex. Vei vizita cele mai importante si renumite orase, dar si cele mai cunoscute obiective turistice si religioase din Israel: Tel Aviv, Haifa (Gradinile Bahai), Cana Galileei, Capernaum, Masada, vizita la Marea Moarta, Bethleem, Nazaret, Ierusalim (Via Dolorosa, Golgota, Mormantul Sfant, Zidul Plangerii) etc.
 • Vei fi cazat doar la hoteluri, atent selectionate, de 4*+ cu demipensiune (mic dejun si cina).
 • Vei avea incluse in tarif intrarile la toate obiectivele turistice mentionate in program, dar iti vei putea alege pe parcursul circuitului si excursii optioanle la tarife foarte bune.
 • Grupul va fi insotit de la aeroport si pe tot parcursul circuitului de un reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism (insotitor de grup), care va avea grija ca toti turistii sa aiba parte de un circuit cat mai placut.
 • La fata locului grupul va fi insotit si de un ghid vorbitor de limba romana care iti va prezenta in detaliu obiectivele vizitate.
 • Vei primi bonus din partea Filadelfia Turism urcarea la muntele Tabor si la Muzeul Holocaustului!

 

 

Ziua 1 (24 feb): Întalnire la Aeroportul Internațional “Avram Iancu” (Cluj-Napoca) în data de 24 feb 2018 la ora 03:00 cu reprezentantul agenției Filadelfia Turism. Zbor spre Tel Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de către  ghidul român care va insoți grupul pe tot parcursul pelerinajului.

Începem intinerarul cu un tur panoramic al orașului Tel Aviv și al orașului Jaffa care este un vechi port pe malul Mării Mediterane, acum faimos cartier al artiștilor,  după care urcăm până în orașul Haifa care se află la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele grădini BAHAI pentru a admira terasele suspendate.  Urcăm pe Muntele Carmel și vom vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul. Cina si cazare in hotel 4* in Nazareth/Tiberias

 

Ziua 2 (25 feb): Micul dejun. Pelerinajul continuă cu Cana Galileei, locul unde Isus a făcut minunea “transformării apei în vin”.  Apoi, facem o vizită de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare construcție romano-catolică din Orientul Mijlociu; Biserica Sfântului Iosif (atelierul lui Iosif ) și o vizită opțională la Muzeul Nazaretului. Urcăm pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbării la față” și continuăm cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Vizităm Biserica Anunțării cu izvorul Mariei, iar ulterior urcăm pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline. Cazare la hotel de  4* în Nazaret/Tiberias.

 

Ziua 3 (26 feb):Micul dejun. Mergem la Capernaum, locul în care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfântului Petru și Sinagoga orașului. Vizităm Thaba, locul înmulțirii pâinilor și peștilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuând spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croazieră pe Marea Galileei și opțional un prânz delicios la un restaurant pescăresc, unde vom putea servi peștele “Sfântului Petru”. Spre finalul zilei opțional putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ,,Caprice” din Tiberias. Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

Ziua 4: (27 feb)Micul dejun. Ne îndreptăm spre pustiul Iudeii: vizită la celebra fortăreață Masada (monument UNESCO 2001), construită de Regele Irod. Simbol al libertății evreilor, fortăreața mai păstrează intacte cele două sute de coloane de marmură ce înfrumusețează vechile băi încălzite, precum și frescele și mozaicurile antice. Masada este situată pe malul vestic al Mării Moarte, cel mai jos loc de pe Pământ (400 m. sub nivelul mării) și cel mai bogat în săruri minerale lac din lume. (La cerere, ne putem îndrepta spre renumita staţiune Qalya pentru a face baie în Marea Moartă). Apoi, vom intra în cel mai vechi oraș din lume, Ierihon. Vizită la Dudul lui Zacheu, privire spre Carantania, locul în care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit.   Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

Ziua 5 (28 feb): Micul dejun. Vizităm Bethleemul – Biserica Nașterii Domnului cu peștera locului de origine. Vizită la Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Măslinilor, vizităm Biserica Pater Noster, iar apoi coborâm spre Biserica Dominus Flevit, Grădina Ghetsimani cu Biserica Națiunilor și Peștera Ghetsimani. Opțional putem vizita și Biserica Adormirii Maicii Domnului. Parcurgem pe jos  Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intrăm în Cetatea Sfântă pe poarta Leilor, unde vom vizita Scăldătoarea Betezda. Vizităm Sfântul Mormânt, Golgota, Piatra Ungerii. Urmează Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină şi a coborârii. Zidul Plângerii Cină și cazare în Betleem la hotel de 4*.

 

Ziua 6 (01 mar):  Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitățile de plecare ne vom imbarca pe cursa WIZZAIR W6 3480 cu decolare la ora 09:55 și sosire la aeroport , ora 13:10

 


 

ORARUL DE ZBOR: 

TUR: W6 3479  24 feb  CLJ -> TLV   06:05 -> 09:05                

RETUR:  W6 3480  01 mar  TLV-> CLJ   09:55 -> 13:10

Facilitati

VĂ PUTEM OFERI SI URMATOARELE FACILITĂȚI:

 • Excursii opționale


VĂ RECOMANDĂM EXCURSIILE OPŢIONALE CU PLATA DIN ROMÂNIA (deoarece sunt mult mai rentabile)

 •  Masada (25 eur/pers)
 •  Plimbare cu barca pe Marea Tiberiadei si masa cu ’’Peștele Sfântului Petru’’ (30 eur/pers)

 
Atenție! Excursiile opționale achitate în Israel se majorează cu 5 euro/excursie.


Conditiile ofertei

TARIFUL INCLUDE:
- Biletul de avion CLJ - TLV - CLJ - cu compania aeriană WIZZAIR
- Cazarea: 5  nopţi la hoteluri de 4* - demipensiune ( mic dejun si cină)
- Intrarea la toate obiectivele turistice menționate în program.
- Ghid vorbitor de limbă română
- Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insoțitor de grup
- Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului


BONUS: Urcarea la muntele Tabor si la Muzeul Holocasutului

Tariful nu include:
- Taxe aeroport - obligatorii (145 eur/ pers)
- Bacșiș ,,TIPs” Pentru șofer si ghid - obligatoriu (30 eur/pers)
- Supliment cameră single (195 eur/pers)
- Asigurarea storno si asigurarea medicală
- Inchiriere casti  sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) - obligatorii

Orientul Mijlociu - Israel

Excursie Israel

Tina

"Ne-am intors recent din excursia organizata de Filadelfia Turism in Israel (21-29 noi...
Vezi mai mult
Orientul Mijlociu - Israel

Pelerinaj in Tara Sfanta

Dorobantu Dumitru

"Multumim pentru profesionalimul de care ati dat dovada pe timpul „ Pelerinajului in ...
Vezi mai mult
Orientul Mijlociu - Israel

Excursie superba

Jugaru Liviu Emil

"Cei trei muschetari" de la Brasov iti multumesc pentru excursia superba in care ne-ai...
Vezi mai mult

Lista de preturi

Valabil din data de : 15/09/2017 pana in 23/02/2018

Personalizeaza-ti oferta!

 • Camera
 • Perioada
 • Categorie Camera
 • Servicii
 • Pret / camera
Camera Perioada Categorie Camera Servicii Pret / camera  
Double Room Sat, 24 Feb - Thu, 01 Mar, 2018 Standard room   € 970  / 5 nopti /cam REZERVA