Acrotel Elea Village este o proprietate de 3 stele situată în Nikiti (Halkidiki-Sithonia) care oferă un restaurant și o piscină în aer liber cu șezlonguri și umbrele de soare. Proprietatea are servicii de închirieri auto. Se oferă acces gratuit la internet Wi-fi în spațiile publice. Parcarea este disponibilă la proprietate gratuit.

Sunt disponibile 80 camere. Oaspeții au la dispoziție serviciul de room service pentru a servi masa sau diverse băuturi. Camerele au balcon cu masă și scaune unde pot fi petrecute momente de relaxare. În camere există baie cu duș prevăzută cu foehn. Camerele de la Acrotel Elea Village sunt dotate cu aer condiționat, Tv cu canale prin satelit și seif. Oaspeții au acces gratuit la serviciul Wi-fi în camere. Curățenia in cameră se face zilnic. Fiecare unitate de cazare are frigider. Proprietatea oferă camere pentru familie cu o suprafață mai mare și un număr mai mare de paturi față de cele standard. Se pot rezerva de asemenea camere pentru nefumători.

La Acrotel Elea Village oaspeții au la dispoziție un restaurant care servește mâncare în stil bufet și à la carte. Bucătăria mediteraneană de la Acrotel Elea Village propune preparate delicioase care satisfac gusturi diverse. Masa poate fi servită atât în interior, cît si în aer liber, pe terasă, în funcție de vreme. Oaspeţii pot avea diverse băuturi răcoritoare sau alcoolice la bar.

În cadrul proprietatății există piscină în aer liber pentru cei care doresc să se relaxeze și să se bronzeze. Aceasta este prevăzută cu șezlonguri confortabile, prosoape și umbrele de soare, precum și cu un bar unde oaspeții pot degusta băuturi alcoolice sau răcoritoare.

Seara, Acrotel Elea Village organizează diverse show-uri atrăgătoare pentru oaspeții proprietății.

În zonă se organizează sesiuni de scufundări și se poate practica ciclism. Acrotel Elea Village este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de natură. Împrejurimile oferă posibilitatea organizării de tururi cu bicicleta, ore de călărie, sesiuni de snorkelling. Acrotel Elea Village oferă serviciul de închirieri biciclete contra cost.

În grădina de la Acrotel Elea Village există un loc de joacă pentru copii special amenajat. Pentru cei mai mici Acrotel Elea Village oferă servicii de babysitting.

Facilitățile de la proprietate cuprind și o cameră pentru bagaje și un seif. Printre alte servicii proprietatea oferă și serviciul de spălătorie.

Acrotel Elea Village are în apropiere o plajă cu nisip/pietriș.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Salonic, situat la o distanță de 77 km. La cerere proprietatea organizează transfer la/de la aeroport contra cost.

Cele mai apropiate atracții de Acrotel Elea Village sunt: Stațiunea Neos Marmaras - 10,0 km, Stațiunea Nikiti - 12,0 km.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH - HKD, Elia Beach Bucuresti - Elia Beach; Autocar HKD, Elia Beach - BUH Elia Beach - Bucuresti; Package commission; Taxe Statiune 10 available rooms

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Brasov catre Acrotel Elea Beach (ex Elea Village), Halkidiki, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta