Seniori activi 7, 10 si 12 nopti check-in in orice zi. Demipensiune bufet (mic dejun si cina)
Tarifele aferente pachetelor de tratament sunt valabile doar pentru turistii asigurati, care au obligatia de a prezenta la receptie urmatoarele documente:
• biletul de trimitere* pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate romanesc, cu precizarea numarului de contract cu C.A.S.
• cardul de sanatate - activ
* In baza biletului de trimitere se acorda: 1 consultatie medicala si 2 proceduri de tratament/zi, a treia procedura fiind inclusa in valoarea pachetului, in functie de tipul de pachet ales.

2. Pentru turistii care NU prezinta biletul de trimitere, se va acorda o singura procedura de tratament/zi (exceptie sambata, duminica si sarbatori legale) – conform tipului de pachet ales, dar numai in conditiile achitarii taxei de consultatie** in valoare de 50 Lei. In cazul in care turistii nu doresc achitarea taxei de consultatie, nu se va putea efectua nicio procedura de tratament, pachetul neputand fi modificat.
**Taxa de consultatie se va achita la receptia hotelului!

Include mic dejun, pranz si cina bufet, consultatie medicala, 15 proceduri de tratament/persoana/sejur. Turistii vor prezenta la receptie biletul de trimitere pentru servicii medicala in sistemul asigurarilor de sanatate cu precizare nr contract CAS, card de sanatate activ. In cazul in care turistii nu prezinta bilet de trimitere se va acorda o singura procedura de tratament /zi doar daca se va achita taxa de consultatie de 50 Lei.
EN Includes breakfast, lunch and dinner buffet, medical consult, 15 balneary treatment procedures / person / stay.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Seniori activi 7 nopti - Hotel Muncel, Baile Felix, Romania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta