Charter Dubai - The Address Downtown, cu plecare din Cluj Napoca

Address Downtown are inălțimea de 302 metri și 63 de niveluri și este un punct de atracție de lux, situat chiar in centrul zoneDowntown Dubai. Hotelul are vedere direct la Dubai Mall (cel mai mare centru comercial din lume) pe langă o cărare-pod.

Cele 220 de camere și suite au acces la internet wireless de mare viteză, TV interactiv cu dispozitiv Apple AirPlay, interfață de divertisment, zonă de dressing cu oglindă iluminată și zonă de relaxare in formă de L. Băile cu marmură sunt prevăzute cu chiuvetă dublă, cadă și duș cu efect de ploaie.

Cele 9 restaurante deosebite servesc diverse preparate asiatice și din America Latină, precum și specialități locale din Orientul Mijlociu. Barul Neos de la etajul 63 are vedere la orizontul orașului Dubai și Fantanile din Dubai.

Fiind o destinație de wellness, cu un centru ultramodern Technogym, Address Downtown oferă un centru spa exclusivist cu 9 săli de tratament. Oamenii de afaceri pot folosi camerele de conferințe versatile, iar facilitățile de talie mondială asigură un sejur de neuitat, in timp ce copiii mici pot aștepta cu nerăbdare să se bucure de activitățile captivante de la clubul Qix.

Hotelul se află langă Souk Al Bahar. Serviciul de transfer cu limuzina este disponibil la cerere, iar hotelul poate aranja servicii de transfer de la/la aeroport. Există parcare privată gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre The Address Downtown, Dubai, Emiratele Arabe Unite

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta