Sejur Mallorca - Pure Salt Port Adriano, cu plecare din Cluj Napoca

Acest hotel luxos, destinat exclusiv adulților, beneficiază de o locație perfectă, intre litoralul insulei Mallorca și terenul de golf Sta Ponsa, și pune la dispoziție o terasă panoramică, cu piscină, iar oaspeții se pot destinde in centrul de sănătate și spa.

Toți oaspeții au acces gratuit la centrul spa si de fitness al hotelului. Tratamentele de infrumusețare sunt disponibile la un cost suplimentar.

Proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer pentru plajă, aflată la 300 de metri.

Restaurantul Adriana al hotelului oferă un meniu à la carte cu preparate incantătoare și sănătoase, la pranz și la cină. Barul Oyster, cu vedere spectaculoasă, pune la dispoziție un mic dejun excelent și preparate mediteraneene și internaționale rafinate.

Arhitectura proprietății Pure Salt Port Adriano este impunătoare si elegantă, inspirată de stilul tradițional al insulei Mallorca. Ferestrele si balcoanele sunt incadrate de rame arcuite, iar pereții sunt zugrăviți in nuanțe mediteraneene.

Hotelul se află deasupra unui port de agrement modern, unde există un centru comercial amenajat de Phillippe Starck. Este disponibil un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar și cu rezervare prealabilă. Oaspeții au la dispoziție un serviciu de transfer gratuit de la/la Port Adriano și terenurile de golf Santa Ponsa și Poniente.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Pure Salt Port Adriano, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta