Charter Rimini - Ambienthotels Villa Adriatica, cu plecare din Bucuresti

Villa Adriatica este o clădire art nouveau situată pe promenada Marina Centro de la malul mării din Rimini, la 150 de metri de plajă. In grădinile hotelului există o piscină mare cu o zonă de hidromasaj.

Camerele cu aer conditionat de la Ambienthotel Villa Adriatica reflectă stilul romantic al hotelului, fiind decorate in nuante de roz, rosu si albastru. Camerele din partea cea mai veche a hotelului au mobilier clasic luxos.

Restaurantul de la Villa Adriatica este deschis vara la pranz si cină. Acesta serveste specialităti locale traditionale si o varietate de preparate din carne si peste, precum si mancăruri vegetariene. Bufetul de mic dejun include produse de patiserie, branzeturi, suncă si ouă fierte.

Vara se organizează un program de divertisment, inclusiv spectacole de seară si excursii. Sunt disponibile non-stop jucării pentru copii si biciclete gratuite.

Hotelul are acces Wi-Fi gratuit in intreaga incintă si o bibliotecă de unde se pot imprumuta DVD-uri. La receptie sunt disponibile ziare gratuite in fiecare zi.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Ambienthotels Villa Adriatica, Rimini, Italia

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta