GLOBALES CALA VİÑA - ADULT ONLY-

Cala Vinas Mallorca Spania
Carrer de les Sirenes, 15, Cala Vinyes, BAHIA DE PALMA
Hotelul Globales Cala Vina, hotel destinat exclusiv adultilor, se afla in sud-vestul insulei Mallorca, la doar 30 de km de aeroportul din Palma de Mallorca, în apropiere de statiunea Palmanova. Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina in aer liber, plus o selectie de sporturi si jocuri, inclusiv tenis si minigolf. Accesul Wi-Fi este disponibil in holul hotelului. De asemenea, hotelul are un centru spa care ofera o serie de tratamente, la un cost suplimentar. La cerere, este disponibila parcare cu plata.

Localizare

Hotelul Globales Cala Vina, hotel destinat exclusiv adultilor, se afla in sud-vestul insulei Mallorca, la doar 30 de km de aeroportul din Palma de Mallorca, în apropiere de statiunea Palmanova.


Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor o piscina in aer liber, plus o selectie de sporturi si jocuri, inclusiv tenis si minigolf.

Accesul Wi-Fi este disponibil in holul hotelului. De asemenea, hotelul are un centru spa care ofera o serie de tratamente, la un cost suplimentar.

La cerere, este disponibila parcare cu plata.


Facilitati camere

Toate camerele hotelului Globales Cala Viñas au balcon si aer conditionar, iar unele ofera vedere la mare sau la micul golf.

Camerele sunt decorate modern si sunt dotate cu TV cu ecran plat si frigider.• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Bilet avion cursa charter, 1 bagaj la cala de maxim 20Kg si 1 bagaj la mana de maxim 7Kg/ persoana (exceptie infanti)

Taxe de aeroport;

Transfer aeroport-hotel-aeroport;

Cazare si masa in funcție de hotelul ales;

Asistenta turistica.

vezi mai multe

• Taxele de intrare la obiectivele turistice;

• Alte taxe și cheltuieli personale;

• Programe opționale.

• OPTIONAL Asigurare storno si medicala;

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre GLOBALES CALA VİÑA - ADULT ONLY-, Palma de Mallorca, Spania

Verifica tarife si disponibilitate

Solicita oferta