Hotelul Apollo se află în pitorescul sat Kavros, între Rethymno și Chania, două dintre cele mai vizitate destinații din Creta.
Hotel Website: https://hotelapollocrete.com/

Localizare Hotel

Hotelul este situat in statiunea Kavros, la 5 minute de mers pe jos de centrul statiunii, la 400 m de plaja din Georgioupolis. Distanta pana in orasul Chania este de 35 km, iar pana in orasul Rethymno 15 km. Aeroportul din Chania se afla la o distanta de 40 km.


Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie deschisa 24 de ore, restaurant, pool bar, piscina exterioara, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, parcare, acces internet in lobby gratuit.


Facilitati camere

Camerele sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), telefon, TV, frigider, uscator de par si seif (1.5 euro/zi).• 10% avans la inscriere; • Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

transfer aeroport - hotel - aeroport; Avion TIMISOARA - HERAKLION 2023 Timisoara - Heraklion; Taxe de aeroport; Avion HERAKLION - TIMISOARA 2023 Heraklion - Timisoara; Package discount; Package commission; Rounding

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Baia Mare catre APOLLO KAVROS, Creta, Grecia

Solicita oferta