JUSTINIANO PARK CONTI

Alanya, Turkey
Hotel Justiniano Club Park Conti

Hotel Justiniano Club Park Conti,  Alanya este situat la 90 km de aeroportul orasului Antalya, la 35 km de centrul orasului Antalya, pe malul marii. Construit in anul 1996, cu o suprafata totala de 90000 mp, ultima renovare - 2006.

Dotari generale :
Centru de fitness, biliard, jocuri la biliard, gimnastica acvatica, volei la piscina, step, aerobic, polo pe apa, scufundari, schi nautic, volei pe plaja, tenis de masa. teren de tenis, teren de fotbal. de asemenea, hotelul dispune de loc de joaca pentru copii, mini club pentru 4-12 ani(10:00/12:00 - 14.30/17:00), animatie pentru copii, piscina pentru copii. Prosoape de plaja (cu depozit), sezlonguri cu perne si umbrele de soare (gratuit) pe plaja sa unica (50 de metri latime, 300 de metri lungime) cu o vedere magnifica si plaja acoperita cu nisip/pietris.
Hotelul are 1 piscina mare, 1 piscina interioara, 1 piscina pentru copii, 3 piscine cu tobogane.Centru de fitness, biliard, jocuri la biliard, gimnastica acvatica, volei la piscina, step, aerobic, polo pe apa, scufundari, schi nautic, volei pe plaja, tenis de masa, terenuri de tenis, teren de fotbal.
Pentru copii:
-loc de joaca,
-pentru 4-12 ani. miniclub pentru copii (10:00/12:00 - 14:30/17:00),
- animatie pentru copii,
-piscina pentru copii.

Dotari camere:
 Justiniano Park Conti are 524 de camere si 1078 de paturi. Cu cladirea principala cu 4 etaje, 7 blocuri de bungalouri formate din 3 etaje si 1 bloc anex, vei experimenta privilegiul unui loc de vacanta exclusiv pentru tine.
Toate camerele au balcon, WC, baie, uscatoare de par in baie, TV satelit, seif (contra cost), telefon direct, split AC si minibar.
Dimensiunile camerei cladirii principale:
Camera standard 97 unitati (24 - 28 m2)
Family Room 16 unitati (28-34 m2) cu doua camere
Dimensiuni camere bungalou:
Camera standard 266 unitati (24 - 28 m2)
Family Room 73 de unitati (28-34 m2) cu doua camere
Camerele au balcon, toaleta, baie (uscator de par in baie), TV satelit, seif (cu plata), telefon direct, aer conditionat split si minibar.

Plaja si piscina:
Plaja cu nisip/pietris cu vedere minunata (50 de metri latime, 300 de metri lungime)
Prosoapele de plaja (in depozit), sezlongurile cu saltele si parasolare sunt gratuite.
1 piscina mare,
1 piscina pentru copii,
1 piscina interioara,
1 piscina (cu 3 tobogane cu apa)

Observatii: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Hotelul poate modifica conceptul de all inclusive fara a informa, in prealabil, acest lucru. De asemenea, se pot percepe taxe suplimentare pentru anumite facilitati si servicii. Recomandam turistilor sa solicite, la  preluarea camerei, conceptul valabil la momentul cazarii si informatiile corecte referitoare la taxe. 


vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Handling Fee; Avion TGM-AYT JOI Targu Mures - Antalya Oras; TAXE AEROPORT; Avion AYT-TGM JOI Antalya Oras - Targu Mures; TAXE AEROPORT; Package discount; Package commission

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare

Solicita oferta